The Hive

A Méhkaptár a transzcendentális meditáció (TM) lelkes gyakorlóinak csoportja. Néhányan közülük több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a TM tanításában is, és sokan közülük vezető pozíciókat töltöttek be a TM-szervezetekben.

Ez az informális nemzetközi csoportot a transzcendentális meditáció tanításának a világ szinte minden országában tapasztalható csökkenése, és a TM-mozgalomban tapasztalható nyilvánvaló vezetői hiány miatt érzett aggodalom hívta életre.

A Méhkaptár beszélgetéseinek célja az aggodalmak megosztása annak reményben, hogy elvezet annak megértéséhez, hogy mi is ment valójában rosszul. A nyílt és őszinte párbeszéd a repülőgép-baleset kivizsgálásához hasonlítható, ahol nem a hibáztatás a kérdés – inkább az a vágy, hogy ötleteket, javaslatokat dolgozzanak ki a rendszerszintű hibák kezelésére, biztonságos és sikeres környezetet biztosítva a TM és más technikák tanításához.

Conversations in the Hive

The Hive is a group of enthusiastic practitioners of Transcendental Meditation (TM) who have come together out of concern for the evaporation of Transcendental Meditation teaching in almost every country of the world and the apparent lack of leadership in the TMO.

Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!