Hol lakott Dr. Tony Nader, a MahaRádzsa?

Dr. Tony Nader 1.3 millió dolláros villája

Természetesen Palm Beach-en! Egy régóta meditáló ember mondta nekem nemrég. Az a hely lent Floridában, ahová a gazdagok járnak élni vagy csak úgy lazulni. Az a Palm Beach, ahol Trump volt elnöknek van a „Palm Beach koronaékszerének” nevezett fényűző Mar-a-Lago birtoka, ahol még a külföldi méltóságok is kényelmesen pihenhetnek, egyfajta mini Fehér Ház, különleges biztonsággal és védelmi szintű kommunikációs szobával – állítják egyes bloggerek. Palm Beach valóban királyi hely a mesés kilátásával, az óceáni szellőjével, a pihentető strandjaival és a gazdagság számos kellékével. Természetesen Tony is ott lakik! Maharadzsának való! – írja a RajaLeaks.org

Palm Beach 4 golfpályával rendelkezik, és a város 100 mérföldes körzetében 96 másik golfpálya található, ebből 70 magánpálya. Palm Beach megyében 650 ezer ingatlanparcella van, ebből 21 ezer kereskedelmi vagy ipari, 186 ezer társasházi lakás, és 377 ezer családi ház. Az összes ingatlan összértékét több mint 400 milliárd dollárra becsülik! Elmondható, hogy Palm Beach megye jól kiépített és kiválóan alkalmas arra, hogy a tehetősek kikapcsolódjanak és a legjobban golfozzanak!

12 Reasons to Drive to West Palm Beach

Come take a ride up I-95 to the tropical urban gem you probably didn’t know about. And see why West Palm Beach is worth the drive for an ideal weekend getaway.

További kutatásaink során bukkantunk egy helyi újságcikkre, amelyben részletesen beszámoltak a Nader királyi házaspár által megrendelt felújításokról a 1436 North Ocean Way, Palm Beach, FL, 33480 alatti ingatlan kapcsán.

A renovated house on North Ocean Way has served as a serene retreat

When medical doctor, scientist, author and global leader in the Transcendental Meditation movement Dr. Tony Nader was a student at MIT, he had friends and relatives in Palm Beach. So he knew the isla…

Az építésziroda bemutatta az általuk tervezett Nader-felújításokat. A cikk szerint Tony Nader azt állította, hogy az ingatlant örökölt pénzből vásárolta. Az ingatlant a Tony Nader Revocable Trust 2009-ben vásárolta meg 1 300 000 dollárért.

A megyei statisztikák szerint évente körülbelül 45-55 ezer dollárt fizetnek ingatlanadó formájában erre az ingatlanra. Ez körülbelül 4-5 ezer dollár havonta! Hát igen, ha egy ultragazdag környéken akarsz élni, akkor elvárják, hogy fizesd ki a részed! Az ingatlan után fizetett ingatlanadó magasabb, mint az átlagjövedelem az Egyesült Államokban. A történetnek itt még nincs vége. Kérem, olvass tovább!

A Palm Beach County Appraiser honlapja szerint a Tony Nader Revocable Trust 2019-ben 3 855 000 dollárért adta el az ingatlant.

Számításaink szerint ez kétmillió dolláros nyereséget hozott a trösztnek, ha vastagon beleszámítjuk a fent említett felújítási költségeket. Az ingatlan az 50-43-42-34-07-07-000-0170-es parcellaszámon szerepelt, amelyet bárki megnézhet. Jelenleg az ingatlan más tulajdonos nevén van, és több mint 10 millió dollárért kínálják eladásra. Biztos vagyok benne, hogy Tonynak valós okai voltak arra, hogy kiszálljon az ingatlanból – de talán jobb döntés lett volna várni néhány évet, és legalább további 5 millió dollárt hozott volna a vagyonkezelőnek.

Tehát Tony Nader már NEM Palm Beach-en lakik!

Hol van tehát a királyi MahaRádzsa-házaspár királyi lakhelye? Talán ideiglenesen laknak valahol, amíg egy új, nagyszerű épületet nem építenek. Tony valóban Párizsban élt, és francia útlevéllel rendelkezik, tehát talán az Európai Unióban Párizsban, vagy akár Londonban élnek.

Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!