Dr. John Hagelin, USA királyának offshore cége: MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY COURSE DEVELOPMENT LTD.

Dr. John Hagelin négy TM-mozgalmi vezető-társával 2012. március 14-én alapította meg a MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY COURSE DEVELOPMENT LTD. nevű offshore céget.

Spirituális offshore-kapcsolatok - kép: offshoreleaks.icij.org

A MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY COURSE DEVELOPMENT LTD-nek két részvényese van: a MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY HOLDING LIMITED máltai offshore, és a hollandiai STICHTING MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY cégek.

A cég titkára OLE OSIIER MARKMANN, aki a MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY LIMITED offshore cég titkára, igazgatója és jogi képviselője is.

Az offshore cég második igazgatója és jogi képviseletet is ellátó személye PETER NIGEL WARBURTON, akinek érdekeltsége van a brit Maharishi AyurVeda Institute-ban is.

Az időközben elhunyt MICHAEL CHARLES DILLBECK is felbukkan az offshoreleaks.icij.org adatbázisában. Dillbeck a cég igazgatója, és jogi képviseletet ellátó képviselője is volt.

A felesége útján Erdélyhez kötődő FELIX URS KAGI, Svájc királya is benne van a TM-mozgalmi offshore-bizniszben, ebben a cégben igazgató és jogi képviselő, emellett felbukkan a bölcs Félix király neve egy másik TM-mozgalmi offshore cégben, a MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY HOLDING LIMITED-ben is.

Offshore Leaks Database

Paradise Papers – Malta corporate registry Entity: MAHARISHI VEDIC UNIVERSITY COURSE DEVELOPMENT LTD

Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!