Sexy Sadie – Maharishi szexuális kalandjai Indiában

…Még a TM-mozgalom felsőbb vezetői is megrendültek. Charlie Lutesnak (Maharishi Lelki Megújulás Mozgalmának elnöke és egyik legodaadóbb régi követője), a rögös, tiszta tekintetű Charlie Lutesnak (akár Superman szerepét is megkaphatta volna) kétségei támadtak. Egyenesen megkérdezte Maharishitől, hogy igazak-e a történetek. Maharishi trombitálta a választ, és szemtelenül hazudott a fogai között: „De Charlie, én élethossziglan cölibátusban élek, nem tudok semmit a szexuális vágyakról”. Maharishi azért hazudott, mert nagyon is tisztában volt azzal, hogy a mozgalma összeomlik, ha a Beatles állításai általánosan elterjednek, és őt szexuális ragadozónak és képmutató csalónak fogják tekinteni – írja Rob Gordon-McCutchan, Maharishi egykori szarvasbőr-hordozója a The Saga of Sexy Sadie című PDF-memoárjában, melyet a DeepL segítségével magyar nyelven hozzuk nyilvánosságra.

Robert Gordon professzor, Maharishi egykori személyi titkára, és az első nyugati személy, akit Maharishi brahmacsarjának és szarvasbőr-hordozónak nevezett ki. Ezek a bőrfiúk, ahogy a TM-mozgalomban nevezték őket, Maharishi közeli bizalmasai voltak, akik Maharishi belső körének belső működésébe láttak bele. Robert a Princeton Egyetemen doktorált. A kaliforniai, az új-mexikói és az oregoni egyetemen töltött be állásokat, szakterülete az amerikai vallástörténet.

Prof. Rob Gordon-McCutchan, Maharishi egykori szarvasbőr-hordozója - kép: youtube.com/@RajaLeaks

A RajaLeaks.org hét részes dokumentumfilm-sorozatban dolgozta fel a Saga of Sexy Sadie PDF-et. A RajaLeaks-féle kisfilmek készítői ritka felvételeket vágtak bele a videókba.

Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!