A svájci hárem – Maharishi Svájcban, Seelisbergben is tartott szeretőket

A kép illusztráció

Maharishi egykori személyi titkára, masszőrje és szarvasbőr-hordozója, Conny Larsson a ’70-es évek közepén, svájci Seelisbergben volt szemtanúja annak, hogy Maharishi Mahesh Yogi hogyan viselkedett az őt körülvevő, 30 évnél fiatalabb hölgyekkel, akiket „személyes szolgálatra” hívta „Őszentsége”.

Conny Larsson from Sweden, former personal secretary for Maharishi : The HIVE Part 4

TO VIEW ALL of the HIVE interviews, click here: https://www.youtube.com/channel/UCKBs6D549xGsJVRKl1rslZw CONVERSATIONS IN THE HIVE PART FOUR: Conny Larsson from Sweden, former personal secretary and deerskin carrier for Maharishi. Conny relates his experiences, with a focus in this interview on his observations of how Maharishi interacted with the young women surrounding him.

Conny Larsson, Maharishi
egykori svájci szarvasbőr-hordozója

Conny Larsson

Conny 25 éves korában lett Maharishi szarvasbőr-hordozója. Arra a kérdésre, hogy hány nő fordult meg Maharishinél, Conny azt válaszolta, hogy legalább ötről tud, akik közül 3-4 rendszeresen Maharishi „vendége” volt. Conny szerint azokat a nőket, akiket nem szeretett Maharishi, nem tudta „használni” őket, haszontalannak nevezte.

„Megkért, hogy menjek oda, különféle nőkhöz menjek késő este. Én adtam neki az éjszakai masszázst… Néha azt mondta, hogy talán átmehetnél ebbe a szobába, és odaadod a kulcsot. S persze, megtettem – mindig követtem a parancsait, ő volt a mesterem… Amikor az illető elhagyta a szobát, csak annyit mondott, hogy ő használhatatlan, nem kell – így bánt az emberekkel”

– erősítette meg Conny Larrson Theresa Olson tapasztalatát, majd hozzátette: Maharishi azt mondta, hogy Teréz anya volt a leghaszontalanabb ember a földön, „milyen megvilágosodott mester beszél így? – tette fel a költői kérdést.

Conny ezt követően Ingegerd Engfelt esetéről beszélt – a nincstelenné alázott adományozó esetéről e cikkünkben írtunk. Conny szerint Ingegerd Dél-Svédország egyik leggazdagabb embere volt, a hölgy vakon követte Maharishit, ahogy ő is.

Conny szerint Maharishi bőröndökben tárolta és mozgatta az országok közt a pénzt, azt a parancsot kapták, hogy egymással se beszéljenek, és nem szabad volt tudniuk arról, hogy mennyi pénz van a bőröndökben és kinek, milyen célból szállítják.

„Mindig voltak olyan emberei, akik a piszkos ügyeket intézték… Volt az a miniszter vagy bírósági bíró Grúziából…”

David Laird

David 1971-ben tanult meg meditálni, négy évig dolgozott a Seelisbergben, majd 1974-ben elvégezte a TM-tanárképző tanfolyamot. Rövid ideig a négy regionális koordinátor egyike volt a
nagy-britanniai TM-szervezetnek. 1978-ban csatlakozott a The Economisthoz, és végül a The Economist Group kereskedelmi igazgatója lett.

David többek közt arról beszél a videóban, hogy Sonnenbergben, Németországban voltak a „Világkormány Hölgyei”, Maharishinek volt egy hálószobás lakosztálya Sonnenberg tetején.

Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!