A Világbéke Globális Országa felépítése és természete – 2. rész: A kormány, a királyság pénze, területszerzési kísérlet

A Globális Világbéke Országának a miniszterelnöke Dr. Bevan Morris, aki sok éven keresztül sikeresen vezette a Maharishi International University-t Iowában.

Dr. Morris nem csak a miniszterelnökséghez, hanem a cenzúrához is ért: Brahmachari Nand Kishor – Maharishi kiemelt tanítványa – mikrofonját kikapcsoltatta azon a botrányos ünnepségen, melyen az indiai vezető, Nand Kishor bátorkodott kijelenteni, hogy nem támogatja a TM-mozgalom királysággá alakulását és a rádzsákat.

Az ország miniszterei a következőek. Védelmi miniszter is van az országnak, egy volt indiai tábornok, habár ez egy régebbi lista.

Így már fő királlyal, alkirályokkal, kiosztott területekkel, miniszterelnökkel, és miniszterekkel komplett a lista. Látszik, hogy az Iowában bejegyzett cég, a Global Country of World Peace nem egy hagyományos cég vezérigazgatóval és menedzserekkel, hanem egy olyan cég ami előkészíti és elősegíti a valós szuverén királyság létrehozását. A királyság zászlaja a következő, amit sok épület mellé felhúztak világszerte.

Egy királyságnak pénz is kell, ezért létrehozták saját központi bankjukat, amelynek telephelye New York-ban volt. Habár már azóta eladták a Wall Street közelében lévő épületet. Az épület tekintélyes, és régebben az American Bank Note Company épülete volt, amely egy időben az USA pénzét is nyomta. A Globális Világbéke Ország pénze a RAAM.

A pénzt forgalmazták USA-ban néhány helyen, Hollandiában és egyéb országokban, kisebb közösségekben. Egy ideig a holland FortisBank egyik fiókjában váltották át a RAAM-ot euróba és vissza. BBC szerint a Holland Nemzeti Bank foglalkozott a témával.

Dutch give nod to ‘guru currency’ – Google Search

Please click here if you are not redirected within a few seconds. A new „currency” issued by a group founded by Beatles guru Maharishi Mahesh Yogi may be used and has not violated Dutch law, the Dutch central bank has said.

A Holland Nemzeti Bank óvatosságra intett. A RAAM pénzt vélhetően világ uralmi célra szánták, mivel a királyság felsorolja a történelmi nagy dinasztiákat az ókortól a modern korig amelyeknek, a nevükben „raam” szerepel és leírják, hogy a Világbéke Globális Országának „első szuverén uralkodója” bocsájtotta ki a RAAM pénzt, vagyis Maharádzsa Nader Raam, az ország főkirálya, aki – rádzsa-társaival együtt – több offshore cégben részvényes, tulajdonos.

A szektába beszervezett törzsfőnökök egy része

A királyság egyik füzetében – ami megtalálható az interneten is – ezekkel a szavakkal indítottak egy programot annak érdekében, hogy maguk mellé állítsanak olyan helyi vezetőket, vagyis törzsfőnököket és helyi királyokat, akik elfogadnák a Globális Világbéke Ország tervét, és be tudnak integrálódni a globális királyságba:

Traditional Rulers Celebrated as Custodians of Peace for their people and the local units of Administration of the Global Country of World Peace…

The Global Country of World Peace presents the visionof a country without borders for all those who love peace. It is a country of unity consciousness that upholds the sovereignty of all nations, cultures, and peoples while reducing the divisive influence of nationalism and national borders that arbitrarily separate humanity from humanity

Every traditional ruler is respectfully invited to be the administrative unit of the Global Country of World Peace for his area and to enjoy cultural integrity, prosperity, and progress that will create the basis for permanent peace

vagyis

Ünnepeljük a hagyományos uralkodókat mint a béke megőrzőit a népüknek és akik a Globális Világbéke Országának helyi adminisztráció-egységei…

A Világbéke Globális Országa határok nélküli ország jövőképét mutatja be mindazok számára, akik szeretik a békét. Az egységtudat országa, amely fenntartja minden nemzet, kultúra és nép szuverenitását, miközben csökkenti a nacionalizmus és a nemzeti határok megosztó hatását, amelyek önkényesen választják el az emberiséget az emberiségtől…

Minden hagyományos uralkodót tisztelettel meghívnak arra, hogy legyen a világ Globális Világbéke Országának adminisztratív egysége, és élvezze kulturális integritását, jólétét és fejlődését, amely megteremti az állandó béke alapját…

Ami különösen szembetűnő a migrációs válság és az ahhoz tartozó, határokat gyengítő nemzetközi NGO-k (Soros, Clintonék, ultra-liberálisok, stb..) térnyerése óta, hogy e globális királyság is határok nélküli országokat szeretné látni, vagyis ez egy globalista, nemzeti határokat nem szerető szervezetről beszélhetünk.

A létrehozott hagyományos uralkodók társaságába, olyan helyi vezetőket, olyan bennszülött vezetőket, olyan törzsfőnöket hívtak meg akik kapcsolatba kerültek a transzcendentális meditációval, a védikus mezőgazdasággal, és az indiai hagyományos népi gyógyászattal vagyis az ájurvédával. Ezek önmagukban hasznos dolgok, viszont ha rendszerszinten, csak a királyság elfogadása és abba való beintegrálódás mellett lehet ezeket alkalmazni, akkor hatalmas politikai és egyéb kockázatot jelent minden terület lakóinak. A Világbéke Globális Országa megajándékozta ezeket a hagyományos vezetőket és a törzsbelieket kitüntetésekkel, tiszteletbeli diplomákkal, és egyéb megtisztelő titulusokkal. Kb. 70 ilyen törzsfőnök csatlakozott Észak-Közép-Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és Óceániából. A 70 területen élő törzs és nép, legtöbb esetben autonómiai vagy önkormányzati területtel rendelkeznek. Ez fontos volt Globális Világbéke Országnak. A kiadványaikban ezt egyértelművé tették, „a Világbéke Globális Országának helyi adminisztráció egységeinek” lettek kinevezve, vagy tervben volt a kinevezésük. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy a globális királyság alá tartoztak volna a törzsfőnökök a területükkel együtt.

A Világbéke Globális Országa felépítése és természete – 3. rész: A politikai szervezet bukása négy országban, állampolgárság ígérete, koronázási szertartás
Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!