A Világbéke Globális Országa felépítése és természete – 3. rész: A politikai szervezet bukása négy országban, állampolgárság ígérete, koronázási szertartás

Egyre többen azonosítják hindu országgal a Világbéke Globális Országát

Az előző részben említett 70 törzsfőnök és globális királyság kapcsolatáról nincsenek internetes források, nem tudni, mi történt velük. Viszont négy országról találhatók cikkek, ezek a publikációk a Világbéke Globális Országának politikai szándékát igazolják.

Suriname – 2001

Az ország Dél-Amerikában van, és gazdag ásványi kincsekben. A Világbéke Globális Országa megkereste a Suriname-i vezetést és felajánlott egy 1,3 milliárd dollár értékű befektetést, amelynek feltétele az volt, hogy Suriname engedjen át egy területet 200 évre, ahol egy külön szuverén állam jött volna létre, vagyis a Világbéke Globális Országa területe lett volna a rádzsák tervei szerint. Suriname elutasította az offshore-királyok ajánlatát.

„A csoport fel akarja állítani az úgynevezett „világbéke globális országát”, saját pénznemével, központi bankjával és joghatóságával…, volt hasonló megállapodás ajánlat afrikai, ázsiai és latin-amerikai szegény országokban” – írja a CNN.

Mystic’s followers wants own country

Archived information about Transcendental Meditation founded by Maharishi Mahesh Yogi

Tuvalu – 2001

A szigetország Hawaii és Ausztrália között van. A Világbéke Globális Országa megkereste a Tuvalu-i vezetést és felajánlott egy befektetést, amelynek feltétele az volt, hogy Tuvalu engedjen át egy területet, amely egy Vatikánszerű mini szuverén városállamlett volna. Nyilvánvalóan ez egy királyság lett volna, saját központi bankjával, pénzével, és a világon kiépített rádzsa rendszerével vagyis királyaival.

„Viszonylag egészséges pénzügyi helyzet mellett Tuvalu megengedheti magának, hogy szelektív módon kezelje a monetáris ajánlatokat. Alapos megfontolás után a kormány július elején elutasította a Maharishi Spirituális Mozgalom évi több mint 2 millió dolláros ajánlatát, cserébe egy kis Vatikán-szerű szuverén városállam létrehozását a nemzetközi repülőtér közelében– forrás: Freedom House.

Freedom in the World 2002 – Tuvalu | Refworld

Polity: Parliamentary democracy Population: 10,000 GNI/Capita: N/A Life Expectancy: 67 Religious Groups: N/A Ethnic Groups: Polynesian (96 percent), other (4 percent) Capital: Funafuti Political Rights Score: 1 Civil Liberties Score: 1 Status: Free In December 2000, Prime Minister Ionatana Ionatana suffered a heart attack and died immediately after a speech at a public function.

Costa Rica – 2002

2002-ben Costa Ricát megkereste a Világbéke Globális Országa és egy őshonos indián területen próbálták rávenni a lakosokat, váljanak ki Costa Ricából, és csatlakozzanak a Globális Világbéke Országához.

A globális királyság emberei az egyik helyi őslakost megkoronázták, majd megkérték az ott lakókat, hogy népszavazással hagyják jóvá a koronázást. 250 dollárt ígértek havonta minden családnak ezért a jogért. Viták alakultak ki az őslakosok között. Costa Rica elnöke kivizsgálta a titkosszolgálattal, és később az elnök kiutasította a Világbéke Globális Országát a Costa Ricából. Az újság cikkek szerint a szervezet egy államot akart létrehozni Costa Ricán belül, és Costa Rica ezt nem engedhette meg.

„Ettől kezdve a közép-amerikai ország őshonos szektora olyan konfrontációkba merült, amelyek majdnem elérték a közösségi megosztottságot és a fizikai harcokat is…”

„A szekta még egy királyt is kinevezett, aki Costa Rica régiójának igazgatását végezte el, figyelmen kívül hagyva a Costa Rica-i államot…”

„A közösségek szinte szembesültek egymással; egyesek mellett, mások pedig a szekta ellen. Ennek oka az volt, hogy tudtuk, hogy a Globális Ország 7 ezer hektárt próbált megszerezni az Egyesült Államokban értékesítendő biobanán ültetésére, valamint 8 ezer hektárral a globális ország fővárosának létrehozására. Mindezt az őslakos területeken…”

„Így Pacheco (az elnök) elrendelte az állam hírszerzésének beavatkozását, amely bemutatta jelentését, amelyben jelzi, hogy a szekta veszélyt jelent a Costa Rica-i társadalmi nyugalomra, amellett, hogy abszolút összeegyeztethetetlen az egyik állam létezése a másikban…”

„Costa Rica elnöke elrendelte egy nyilvánvalóan egy indiai guruhoz kötődő külföldiek csoportjának kiutasítását, miután az indiai rezervátum tagjainak fizettek egy király nevének jogáért, az ország biztonságáért miniszter mondta csütörtökön…”

„A külföldiek, a Globális Ország a Világ Békéért elnevezésű szervezet tagjai, állítólag havonta 250 USD fizettek minden családnak a fővárostól délre 140 mérföldre (230 km) található Szalamandra-rezervátum királyának a nevére való jog fejében…” – források: La Fogata, Associated Press.

Rota – 2002

Rota egy sziget, amely Guamtól nem messze helyezkedik el és az Észak-Mariana-Szigetek Közösség egyik sziget-önkormányzata. Az Egyesült Államok fennhatósága alatt áll. A Világbéke Globális Országa képviselői megkörnyékezték a vezetőket és felajánlottak nekik egy masszív befektetést, amennyiben Rota kiválik Észak-Marianas-i Sziget Közösségből, és szerződést köt a globális országgal. A cikk nem említi, de ismerve a globális országot elképzelhető a Globális Világbéke Ország részévé nyilvánították volna Rotát, de mindenféle képen a globális ország Rota-ról írányitotta volna a globális királyságát. Rota nem fogadta el az ajánlatot.

„A globális világbéke országának nevezett, a Maharishi Mahesh Yogival (gondoljunk transzcendentális meditációra) kapcsolatban álló csoport azt kérdezte Rotától, hogy fel tudnák-e állítani a világ központját azon az apró szigeten. Kerteket, békeegyetemet építenének, és egymilliárd dollár értékű beruházást pumpálnának a térségbe…”

„Rotának el kellett válnia Észak-Marianas többi részétől, és valójában független országgá kellett válnia” – forrás: Honoluluadvertiser.

Az alábbi honlap-másolat mutatja, hogy 2011-ban is volt egy portáljuk ahol jelentkezni lehetett állampolgárságra. A honlap szerint mindenki kapna útlevelet, és kettős állampolgárok lennének. Ez mutatja, hogy igazi állampolgárságról beszéltek és nem egy emlék tárgyról volt szó. Látszik,, hogy világméretű politikai erő jönne létre, amelynek vannak állampolgárai sok országban.

A Világbéke Globális Országának számos építési telkei vannak a világ minden részén, és vannak olyan épületek, melyeken már lobog a Nap-dinasztiát szimbolizáló zászlójuk. Úgy gondolom az természetes, hogy ezek lennének a királyság képviseleti pontjai, kvázi Nagykövetségei. Az épületekben meditáció-oktatást folytatnak, és egészségügyi szolgáltatások működnek. A fiktív ország mint politikai szervezet frontként használja a TM és egyéb oktatást, az ájurvédát, hogy felépítse a politikai értelemben a királyságát. Az ország Facebook-oldalán ez olvasható:

„Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy nagyra becsüljük a demokráciát. De érdekes módon az egyik legbölcsebb ember aki valaha élt Szókratész, mélyen gyanakodott róla.”

Az oldalon van egy kép Szókratészről és egy jelmondat: „Miért utálta Szókratész a demokráciát?” A bal felső sarokban látható a Világbéke Globális Országa főkirálya, MahaRádzsa a koronájával. A 2021 augusztusi körlevelüket, amin látszik a zászló, az ország neve, és a főkirály MahaRádzsa-titulusa.

A Világbéke Globális Országa felépítése és természete – 4. rész: Az elfedett agenda, a TM-tanárok kényszerhelyzete, a nemzetközi bolsevik puccs
Kérjük, iratkozz fel cikkértesítőnkre!